Незважаючи на широке поширення газового і жидкотопливного обладнання, котли твердопаливні досі залишаються досить затребуваними сучасним споживачем. Однією з найбільш привабливих сторін такого котла є відносно низька вартість палива, що позитивно позначається на економічності використання цього обладнання. Твердопаливний котел може працювати на дровах, кам’яному і бурому вугіллі, коксі.

Котли на твердому паливі виготовляються як вітчизняними, так і зарубіжними виробниками. Більшість сучасних моделей котлів мають досить високим ККД, однак один з головних недоліків твердопаливного обладнання – необхідність спостереження за процесом розпалювання і регулярної добавки палива – усунути не можна принципово. Котли твердопаливні поділяється на види та підвиди по виробнику. Існує три основні різновиди котлів на твердому паливі: традиційні, твердопаливні з піролізного спалювання, універсальні (здатні використовувати крім твердого та інші види палива).

Ми займаємо міцні позиції на українському ринку виробництва опалювального обладнання. Залишатися компанією номер один нам дозволяє партнерство з надійними постачальниками сировини і сучасний дизайн продукції. Фахівці компанії постійно працюють над підвищенням ефективності печей, котлів і камінів, а також над зниженням споживання палива.

Котли твердопаливні Гефест

Компанія Гефест виробляє універсальні опалювальні котли «Гефест-Профі», які працюють як на твердому паливі (пелетах, вугіллі та ін.), Так і на газі й електриці. Їх відрізняє підвищена безпека, яка забезпечується за рахунок застосування сучасних ізолюючих матеріалів, а також зручність в експлуатації. Використовувати наші опалювальні твердопаливні котли можна як для дому і дачі, так і для обігріву інших приміщень.

Компанія «Гефест» пропонує купити котли опалення на твердому паливі для дому та дачі в Україні за вигідною ціною. Ви можете звернутися в магазини наших партнерів, або придбати через наш інтернет-магазин.

Добавить комментарий