Інтернет-еквайрінг, на даний момент є найзручнішим способом дистанційної оплати комунальних послуг. Одним з таких сервісів, що виділяється широкими функціональними можливостями, являється EasyPay. Принцип його дії доволі простий, особливо для користувача. Саме тому більшість комунальних підприємств України, наприклад, ТОВ Тернопільелектропостач користуються його послугами.

Комуналка по  EasyPay – переваги використання

Оплата комунальних послуг через сервіс EasyPay дає користувачу незаперечні переваги:

  • Швидка плата – кошти оперативно надходять на рахунок;
  • Робота 24/7 – оплатити комуналку можна навіть скеред ночі;
  • Висока безпека транзакцій – передбачено декілька способів підтвердження платежу;
  • Відсутність черг.

Способи оплати в EasyPay

Однією з основних переваг EasyPay полягає в тому, що сервіс пропонує декілька способів оплати, на відміну від численних клієнтських програм банківських установ, які оперують тільки одним способом перерахування коштів:

Використання банківської картки. Допускається використання найпоширеніших типів карток, що мають в Україні найбільшу емісію: Visa та MasterCard. При чому карта може належати будь-якому банку та бути, а грошові кошти на ній у будь-якій валюті. Основна зручність полягає в можливості оплачувати платежі цілодобово та у будь-який день тижня, включаючи вихідні та свята. До того ж всі бонуси програми лояльності банку зберігаються за клієнтом.

Електронні кошти. Сервіс EasyPay дозволяє використовувати всі форми електронних коштів, дозволені на території України. Також сервіс має власний електронний гаманець, що можна поповнити, використовуючи банківську карту. Така функція передбачає високу конфіденційність платежів, а також суттєве зменшення комісії, що дасть значну економію при крупних транзакціях.

Використання коштів на рахунку мобільного телефону. Досить зручний спосіб оплати, що дозволяє вільно розпоряджатися коштами на рахунку мобільного оператора. Відрізняється дуже швидкою реєстрацією та простим використанням у сукупності з високою конфіденційністю та безпекою. Для кожної транзакції створюється власний код підтвердження, що надсилається на зареєстрований номер користувача. Без підтвердження цього коду на сайті оплата не відбудеться.

Готівкова оплата. Сервіс надає можливості оплати електронних платежів готівкою. Для цього необхідно внести кошти через платіжний термінал. Програма надає велику кількість додаткових опцій. Наприклад, «відкладений платіж». Користувач може створити платіж для оплати навіть не маючи на рахунку достатньо коштів. Платіж автоматично біде відіслано після поповнення рахунку. Однією з основних переваг є широка мережа терміналів – понад 9 тисяч, розташованих по всій території України.

Добавить комментарий