Україна – дуже перспективна для розвитку відновлювальної енергетики. Українська компанія «Атмосфера» – дистриб’ютор технологій та обладнання для відновлюваної енергетики.
Одним із ключових принципів роботи компанії є збереження екології. Інновації у відновлюваній енергетиці дозволяють уникнути можливих шкідливих екологічних наслідків, добути енергію із природних ресурсів та максимально зберегти екосферу.

Спектр послуг для клієнтів

Компанія «Атмосфера» (www.atmosfera.ua) повністю задовольняє запити клієнта по встановленню та сервісному обслуговуванню сонячних батарей і вітрових електростанцій. Ми пропонуємо сонячні електростанції, проектування та встановлення станцій під «зелений тариф», а саме:
· геліосистем;
· сонячних електростанцій;
· теплових насосів;
· вітряних електростанцій.

Переваги для клієнтів

Кожен клієнт, який побажав встановити альтернативне джерело енергії, отримує беззаперечні привілеї:
· Компанія «Атмосфера» враховує побажання кожного клієнта і підходить відповідально до вирішення його запиту, пропонуючи індивідуальні проекти.
· Фахівці компанії працюють з усіма видами замовлень: від проектів, які передбачають установку однієї батареї, до масштабних, пов’язаних зі встановленням цілих станцій.
· Ми розробляємо проект, прораховуючи в ньому рентабельність і окупність, попередньо замірявши і провівши оцінку локації.
· Компанія забезпечує повний сервісний супровід клієнта: від першої консультації та оформлення замовлення до етапу монтажу і повного встановлення конструкцій. Також проводимо сервісний супровід після продажу.
· «Атмосфера» виконує проекти будь-якої складності та масштабів.
· Ми надаємо всі необхідні документи та працюємо виключно із сертифікованими матеріалами та обладнанням.
· Кожен проект має термін гарантії.
· Наша команда постійно навчається та проходить різноманітні атестації, тому ми абсолютно впевнені у наших фахівцях.
Якщо ж у Вас тільки-но з’явилося неупевнене бажання встановити подібний джерело енергії, і Ви маєте багато сумнівів з цього приводу, то фахівці «Атмосфери» безкоштовно виїдуть на місце, зроблять всі прорахунки, нададуть відповіді на всі ваші запитання. Остаточне рішення – за клієнтом.

Як оформити замовлення?

Завдяки зручній навігації на сайті, ви зможете обрати необхідне вам обладнання. В електронному каталозі є всі деталі та характеристики. Далі все елементарно і швидко:
· зв’язуєтесь з нашим менеджером;
· отримуєте всю потрібну інформацію щодо замовлення;
· призначаєте час приїзду спеціалістів компанії для замірів та прорахунку проекту;
· оформлюємо документацію;
· переходимо до реалізації проекту.
Довіртеся професіоналам!

Добавить комментарий